Kolbloemstraat 22, 3700 Tongeren | Tel: +32479/700237 | info@eazymatic.be

Verzend- en retourvoorwaarden

Levertijd
We doen ons uiterste best je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren.  Je pakket wordt gemiddeld binnen de 7 dagen geleverd.

Lukt dat niet?
Het kan in sommige gevallen voorkomen dat dit niet lukt, omdat een product bijvoorbeeld niet in voorraad is.  Indien de levering om wat voor reden dan ook verlaat is, zullen wij je hiervan tijdig informeren.

Verzendservice
Verzending binnen België verloopt via DPD, GLS of TNT. Je kunt ervoor kiezen je pakket thuis af te laten leveren, of rechtstreeks bij een DPD pick-up point. Het is ook mogelijk om ervoor te kiezen om het pakket bij de buren of op een plek thuis te laten bezorgen. Dit kun je aangeven bij DPD zodra je de track & trace hebt ontvangen. 

Track & Trace code
Direct na de verzending van je pakket ontvang je van ons een track & trace code waarmee je jouw zending gemakkelijk kunt volgen. Mocht je op het moment van levering niet thuis zijn, dan zal het pakket een dag later opnieuw worden afgegeven of zal het worden afgeleverd bij een DPD pick-up point bij jou in de buurt.

Hiervan ontvang je uiteraard een kennisgeving, waarna je het pakket op een later moment bij het pick-up point kunt ophalen. Let er hierbij op dat je bij het afhalen een geldig legitimatiebewijs kunt tonen. Doordat de status van je pakket binnen de track & trace omgeving zal worden aangepast, blijft alles inzichtelijk voor je.

Verzendkosten
Verzending kost 30€ voor de kits. 

Retourvoorwaarden

We hanteren de volgende retourvoorwaarden:

  • 7 dagen retourrecht
  • Buiten de garantievoorwaarden worden de retourkosten niet door ons gedekt
  • De retourkosten zijn ten laste van de koper
  • Retourbetalingen geschieden binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retourzending (met uitzondering van feestdagen)
  • Het is verplicht het product in onbeschadigde, ongebruikte toestand en onbeschadigde verpakking terug te zenden
  • Het is verplicht om de factuur of een notitie met ordergegevens en persoonlijke informatie bij de geretourneerde producten toe te voegen. Als dit niet gebeurt, kan het bedrag niet worden teruggestort 

Je kunt je product retourneren aan:

Eazymatic

kolbloemstraat 22

3700 België

Indien je je product wilt retourneren, kun je zelf kiezen op welke manier je Eazymatic op de hoogte brengt van je wil om de overeenkomst te herroepen. Wij adviseren om dit via het emailadres info@mobilift.be te doen.  Vervolgens verstuur je de retourzending naar bovenstaand adres.

We raden aan om onze verzenddoos te hergebruiken.

 

Dit delen:

Soortgelijk:

Leuk vinden Bezig met laden...
%d -bloggers vinden dit leuk: