Kolbloemstraat 22, 3700 Tongeren | Tel: +32479/700237 | info@eazymatic.be

Poortopener Set BFT Botticelli BT A650

Poortopener bft_botticelli_bt_a_650

Het pakket bevat:

 
 • Motor: BFT Botticelli A650
 • 1x Afstandsbediening: BFT Mitto B2
 • Venere BT A ETD besturingseenheid
 • Rail met riem van 2,9m 
 • Montagetoebehoren
 • Max deurhoogte H = 300 cm 

Beschrijving

Een set voor residentiële garagedeuren met een trekkracht tot 650N. Ze is ontworpen voor poorten met een oppervlakte tot 10 m2. Het heeft een 24V-aangedreven motor en een ingebouwde VENERE BT A ETD-besturingseenheid met knoppen en potentiometers.

Het bedieningspaneel heeft een geïntegreerde CLONIX64 tweekanaals radio-ontvanger met een dynamisch veranderende code. De veiligheid wordt gegarandeerd door de amperometrische obstakeldetectiefunctie en de D-TRACK-technologie, waardoor het bedieningspaneel het vermogen aanpast aan de omgevingsomstandigheden.

De aandrijving heeft een softstart-optie voor openen en sluiten.

Sturing

 • bedieningspaneel voor één 24V garageaandrijving
 • Voedingsspanning bedieningspaneel: 230V AC
 • Motorvoedingsspanning: 24V DC 100W
 • Belangrijkste kenmerken: programmering via DIP-schakelaars en potentiometers, ingebouwde tweekanaalsontvanger, D-Track anti-beknellingssysteem, vertraging tijdens openen en sluiten, softstart bij openen en sluiten.
 • Belangrijkste functies: automatische sluitfunctie, koppelbeheer (afzonderlijke instelling van openings- en sluitingsdrempels).

D-track

De noodzakelijke stuwdruk om veilig te kunnen werken. Dit intelligente beheerssysteem van het koppel is gebaseerd op de technologie met microprocessor van de Bft-centrales. Door het verkrijgen van de gegevens van de verschillende indicatoren, wordt het niveau van de stuwdruk, die nodig is om de manoeuvre uit te voeren, bijgewerkt. D-Track maakt het de installateur bovendien gemakkelijker de wettelijk verplichte certificaties af te geven. De traditionele centrales “lezen” de nauwkeurige positie van het hek niet en hanteren daarom een constant niveau aan stuwkracht, zonder stabiele gevoeligheid mettertijd te garanderen tijdens de openings- en sluitingsmanoeuvres. De apparaten van BFT registreren echter de kleinste stuwvariaties van het hek of de poort als gevolg van bijvoorbeeld temperatuurschommelingen of slijtage; op deze manier krijgt de motor voortdurend het juiste koppel. Een traditionele centrale zou de variaties in de benodigde stuwkracht niet kunnen detecteren, waardoor niet-bestaande obstakels gedetecteerd zouden worden. Het systeem van BFT garandeert dus maximale veiligheid en perfecte werking van de installatie, ongeacht de klimaatomstandigheden, de temperatuur of de graad van mechanische slijtage.

ER-ready

Nieuw coderingssysteem voor het rechtstreeks klonen van de afstandsbedieningen Gebaseerd op microprocessortechnologie kan met dit systeem elke MITTO-afstandsbediening gekloond worden in een MITTO REPLAY-afstandsbediening. De eerste radioafstandsbediening “leert” de tweede namelijk de correcte code, die zelf tijdens het eerste gebruik in de ontvanger opgeslagen wordt. Dit alles gebeurt op de maximale veiligheidsniveaus dankzij het gebruik van het veilige overdrachtssysteem Rolling Code.

MODEL V6000
Beschermingsgraad (IP) 20
Voeding (V – 50/60 Hz) 230 AC
Voeding naar motor (V) 24 DC
Trekkracht (N) 650N
Vermogen (W) 200
Arbeidscyclus 10/uur of 50/dag
Bedrijfstemperatuur (°C) -20 ÷ +55


– Sectionaalpoorten met max. hoogte van 3 m.

* Max oppervlak van de poort: 10m²

Dit delen:

Soortgelijk:

Leuk vinden Bezig met laden...
%d -bloggers vinden dit leuk: