Contacteer ons via het contactformulier of bel 0479/70 02 37 bij al uw vragen

Heeft u een technische vraag? Een vraag over een offerte, een onderhoud, wil uw poort niet meer sluiten of werkt de zender niet meer?

Uw poort wil niet meer sluiten?

Bekijk volgende punten bij een foutieve werking van uw automatisatiesysteem:

  • Kijk na of de elektriciteit nog aanwezig is (zekeringen)
  • Zijn de fotocellen vrij (takken, bladeren of insecten op of in de fotocel)
  • Staan de motoren in automatische stand (manuele ontgrendeling niet bediend)
  • Is de poort manueel te bewegen bij ontgrendeling?
  • Hapert de poort aan de grond of is ze vastgevroren?

De zender(s) werken niet meer?

Indien het ledje van de zender (kortstondig) oplicht werkt de batterij nog. De zender kan geherprogrammeerd worden indien u de stuurkast van het automatisatieysteem opent (of de behuizing van de motor bij sommige types). Hier kan u de ontvanger terugvinden. De zender kan dan eenvoudig geherprogrammeerd worden door een knopje op de ontvanger in te drukken en nadien een toets van uw zender.

Garantie

Op alle motoren en sturingen is er 2 jaar garantie voorzien. Uiteraard kan u na deze periode nog rekenen op onze vakkundige dienst na verkoop. Onze motoren zijn zeer betrouwbaar en van hoogwaardige kwaliteit.

Vragen over depannage of onderhoud?

Automatisatiesystemen van Eazymatic vragen heel weinig onderhoud. Bij inbedrijfstelling worden deze goed afgesteld en gesmeerd. De smering van uw poort kan best jaarlijks herhaald worden met ketting smeerolie (WD40). Ook kan men jaarlijks het manueel ontgrendelsysteem uittesten om het vastlopen van dit systeem te voorkomen.

Hoe een gratis offerte verkrijgen?

Om vlot een offerte te verkrijgen kan u ons steeds contacteren. Het is belangrijk te vermelden dat de u de automatisatie van een schuif- of draaihekken of van een garagedeur wenst. U kan (bij benadering) de breedte en hoogte van uw poort reeds opmeten. Op basis van deze gegevens kunnen wij u een prijsindicatie opsturen.

Plan vandaag nog een bezoek voor een offerte in